Retourneren

Wij  willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij CaRo-Sports.

Is de aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! Je kunt je artikel heel eenvoudig en binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Om te retourneren kan je de volgende stappen volgen:

  • Stop de artikelen die je wilt retourneren samen met de retourbon in de doos en plak de meegestuurde retoursticker op de doos. Deze retourbon en -sticker ontvang je elektronisch na uw melding van uw herroepingsrecht.
  • Je kan je retourpakket retourneren via Bpost of een andere koerier. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening tenzij CaRo-Sports een verkeerd of defect product heeft afgeleverd. Je kan de bestelling ook afgeven in ons fysiek kantoor in de Loostraat 37 te 3724 Vliermaal-Kortessem 

Zodra wij je pakket hebben ontvangen, krijg je daarvan een melding per e-mail. Je ontvangt je aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.  Het kan zijn dat we je nog een mailtje sturen met de vraag van bevestiging van je IBAN nummer.

 

Voor meer informatie, bekijk de retourvoorwaarden van CaRo-Sports.