Over ons

CaRo-Sports zag het levenslicht begin 2019 en wil de voorkeurspartner zijn voor de individuele klant, scholen, sportclubs, verenigingen en bedrijven betreft "Sports-, Business- & Leisurewear" met de bijhorende accessoires aan de juiste prijs.

 

De erkenning door de klant als kledingexpert, servicebedrijf en partner staat op de eerste plaats. 

  • Wij willen onze vakkennis als kledingexpert ten dienste stellen van de klant en hem ondersteunen bij het zoeken naar de beste oplossing voor zijn kledingbehoefte en dit op een manier die de klant ertoe brengt ons te erkennen, niet zomaar als een valabele partner, maar als de beste partner.
  • Als handelsonderneming zijn wij ook sterk afhankelijk van de prestaties van onze leveranciers en van onze relatie met die leveranciers. Het is van groot belang dat wij de hoogste normen hanteren bij de selectie van onze leveranciers, dat wij samen met die leveranciers een samenwerking uitbouwen die maximale efficiëntie koppelt aan de hoogst mogelijke service aan onze klanten en dat wij tenslotte het vertrouwen van de leveranciers in de bekwaamheid, de meerwaarde en de prestaties van CaRo-Sports blijven verzekeren.
  • Algemeen loopt een handelsonderneming steeds het risico dat de klant of de leverancier haar voorbij loopt. Het is onze dagelijkse opdracht om aan deze beide partners te bewijzen dat onze rol essentieel is in hun goede werking en hun succes.