Werkkleding

Een goede werkoutfit voor binnen en buiten zit comfortabel. Daarnaast wast het gemakkelijk en kan de kleding tegen een stootje. Bovendien moet de kleding voor veiligheid zorgen op het werk en uw medewerkers beschermen.

Ze vallen op in hun gepersonaliseerde T-shirts, hemden, jassen, sweaters, broeken of overalls.

 

De reputatie van een bedrijf wordt grotendeels bepaald door uw medewerkers. Zorg er dus voor dat ze netjes en verzorgd zijn gekleed. Uw gepersonaliseerde kleding en dus uw merk zijn herkenbaar voor de klant. Grote bedrijven kunnen per afdeling een aparte, uniforme look kiezen. Werkkleding geeft uw bedrijf een professionele en unieke uitstraling. 


Aangepaste en veilige werkkledij is voor veel beroepen onmisbaar: bouwvakkers, voedingssector, wegenwerkers, … In veel verschillende sectoren lopen werknemers risico's. Deze risico's kunnen met goede werkkleding worden voorkomen. Aan goede, gepersonaliseerde bedrijfskleding hangt een prijskaartje, maar de gezondheid van je werknemer is belangrijker.

 

De gerenommeerde hoofdmerken die we volgen zijn o.a. Snickers, Jobman, Dassy, Blåkläder, Projob. Ook de werkkledij van B&C Pro, Work-Guard by Result en Premier zitten in ons gamma.

Voldoen aan de wetgeving

Bij het aanschaffen van werkkleding moet u letten op bepaalde zaken. De grootste reden om werkkleding aan te schaffen is veiligheid, de kleding moet beschermen. Om de veiligheid te garanderen, moet werkkleding aan Europese normeringen voldoen. Bedrijfskleding dient bijvoorbeeld brandwerend te zijn of juist goed zichtbaar te zijn bij weinig licht. Is het juist van belang dat het goede bescherming biedt bij slecht weer, dan gelden daar weer andere eisen voor. Per sector dient goede bedrijfskleding te voldoen aan bepaalde normen, de zogeheten EN en ISO normen. Het materiaal van de werkkleding moet juist zijn en onder de extreme omstandigheden nog comfortabel zitten. Graag vertellen we u ook over de mogelijkheden om uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren.