Welke bedrukkingsmethode kiezen?


TRANSFERDRUK*

Bij transferdruk wordt uw ontwerp onrechtstreeks op uw textiel aange-bracht met behulp van druk en hoge temperatuur.  Deze  techniek  is

uitermate geschikt voor sportkleding, kleinere oplages of bedrukking met veel kleuren.  

ZEEFDRUK

Deze klassieke druktechniek is alleen mogelijk op vlakke oppervlaktes.

Zeefdruk is vooral geschikt voor het bedrukken van teksten, logo's, ... met een strakke kleurscheiding. Het is een aantrekkelijk geprijsde techniek voor textiel bedrukken van grote aantallen.

BORDUREN

Borduren is de ideale techniek voor het aanbrengen van logo's, teksten op zwaarder materiaal.

Borduurwerk maakt uw kledij uniek. Niets kan met geborduurde kleding worden vergeleken. Het heeft net iets meer uitstraling en prestige.


* TRANSFERDRUK bestaat uit 3 grote takken:

1. Flex transfer

Hebt u textiel met prints nodig in 1 kleur en in kleine oplagen? Dan raden we flex transfer aan. Flex transfer is een hoogwaarde en duurzame vinyl transfer.

 

2. Zeefdruk transfer

Hebt u regelmatig te bedrukken items en meerkleurendruk nodig in kleine oplages? Kies dan voor zeefdruk transfer. De opdruk wordt via zeefdruk in spiegelbeeld op een polyester laag gedrukt, waarna de transfer door een warmtepers op het textiel wordt gedrukt. Perfect om over kledingnaden en moeilijker bereikbare plaatsen te drukken.

 

3. Digitale transfer

Wenst u full color afbeelding of volledige foto's te laten drukken? Dan is digitale transfer de ideale oplossing. De afbeelding wordt door een digitale printer op een vinyl drager gedrukt, waarna het door middel van een warmtepers op uw t-shirt, polo of ander textiel wordt aangebracht.