HIGH5 Energy Drink Cafeïne Hit 1,4 kg (pot) - 12x47 g (zakjes)

Energy Drink cafeïne HIT is dezelfde formule als de gewone Energy Drink met uitzondering van magnesium en cafeïne (140mg/500ml). Het is niet geschikt om er een volledige training of wedstrijd mee af te werken. Buitensporig gebruik van cafeïne kan leiden tot bijwerkingen als hoofdpijn, duizeligheid en maag/darm klachten. Indien je toch wenst volledige trainingen of wedstrijden met een hoge cafeïne dosis af te werken, dan raden wij je aan om de Energy Drink cafeïne te gebruiken die een lagere cafeïne inhoud heeft (28mg/500ml). Energy Drink Cafeïne Hit is ontworpen om voor en tijdens de sportbeoefening te worden ingenomen

 

Hoofdkenmerken:

  • Isotone energiedrank
  • Behoudt uw uithoudingsvermogen
  • Bevat 140 mg cafeïne per portie van 500 ml
  • Helpt de hydratatie tijdens het sporten te behouden
  • Licht smakend en verfrissend
  • Consumeer tot 90 g koolhydraten per uur
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 29 porties per pot van 1,4 kg - 12 porties per sachetpakket 

Verpakking: Verkrijgbaar in potten van 1,4 kg en in een doosje van 564 g met daarin 12 zakjes van 47 g apart verpakt (goed voor telkens een 500ml bidon en handig om mee te nemen op uw rit).

Smaken: citroen

Gebruik: Meng de poeder (2 scheppen) met 500ml water en schud goed. Energy Drink Cafeïne Hit is bedoeld om te worden gebruikt als een éénmalige cafeïne-boost:

- Voor of tijdens de training

- Tegen het einde van een lange rit

- Om cafeïne te laden voor of tijdens een wedstrijd

 

Gebruik voor het beste effect 3 mg cafeïne per kg lichaamsgewicht, een uur voor het sporten:

60 kg = 180 mg cafeïne

70 kg = 210 mg cafeïne

80 kg = 240 mg cafeïne

90 kg = 270 mg cafeïne

 

LET OP: Energy Drink Cafeïne Hit heeft een hoog cafeïnegehalte en is niet bedoeld voor continu gebruik tijdens training of een wedstrijd. Als je tijdens je training of wedstrijd continu cafeïne wilt gebruiken, schakel dan over op Energy Drink Cafeïne, dat een aanzienlijk lager cafeïnegehalte heeft (28 mg/500 ml). 

De doseerlepel wordt meegeleverd met de pot.  

 

Ga naar de webshop